22 Haziran 2008 Pazar

Vişne marmelatlı bisküvi



Malzemeler:
  • 1 bardak sıvı yağ
  • yarım paket margarin
  • 5 kaşık pudra şekeri
  • 2 yumurta
  • vanilya
  • kabartma tozu
  • un
  • 1 çay bardağı vişne marmelatı

Bütün malzemeleri kabın içinde karıştırın .Hamuru sıkma poşetine koyacağımız için kıvamına çok dikkat edin.hamurun kıvamı macun gibi olucak.Hazırlanan hamuru sıkma torbasına alıp yağlı kağıt serili tepsiye ister uzunlamasına ister yuvarlak sıkın 20 dakika 170 derece fırında üzeri beyaz kalıcak şekilde pişirin.Fırından çıkan bisküvileri soğumaya bırakın.Soğuyan bisküvilerin arasına vişne marmeladı sürün ve diğerini üzerine kapatın.Üzerini benmari usulü erittiğimiz çikolatayla ve antep fıstığıyla süsleyin.

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin