14 Eylül 2009 Pazartesi

Sex and City modası




2008 yılında yapımcılığını Sarah Jessica Parker’ın da üstlendiği Sex and the City filmi, senaryo yerine modanın odak olduğu bir filmle gişede de başarı sağlamıştı.Kadınlar arasında bir fenomen haline gelen film yapımcılar tarafından tekrar değerlendiriliyor.Devam filmi sex and city 2' çekimleri eylül ayında başladı.Film gösterim tarihi 28 Mayıs 2010.Çekimler New York'ta aynı kadro ile başladı.Sette 80'ler rüzgarı esiyor.Permalı saçlar ,taytlar ve birçok detay.İlk ipucu ise Carrie Bradshow ilk çekim gününde ayağındaki Louboutin marka ayakkabı ve Chanel marka çanta ile tamamlanmış beyaz elbisedir.

Modern ve kariyer sahibi kadınların aşk ve seks hayatına bir bakıma ışık tutarken, bir yandan da bu kadınların gerçekte hayattan beklentilerinin ne olduğu konusunda küçük ipuçları vermektedir.İddialı tercihleriyle modayı TV dünyasına sokan kızlar beyaz perdede yoluna devam ediyor.


Miranda:Avukat olan Miranda erkekler ve aşk konusunda katı kurallara sahiptir ve aşık olmadan ilişkilerini yürütmeye çalışır.
Carrie:Gazeteci Carrie Bradshaw, New York’ta bir gazetede kadın erkek ilişkileri ve seks üzerine köşe yazıları yazmaktadır. Carrie yazılarını yaşadığı ilişkilere dayandırmakradır. Mr. Big ile olan ilşkisi onu derinden etkilemektedir.
Samantha:Kendine ait halkla ilişkiler şirketi olan grubun en çapkını Samantha, sürekli ilişki yerine tek gecelik ilişkileri tercih etmekte ve bu nedenle fazla seçici davranmamaktadır.
Charlotte:Grubun en romantiği ve tutucu yapıya sahip olanı Charlotte’ın en büyük amacı ise mükemmel, genç ve zengin bir erkekle büyük bir aşk yaşayarak mükemmel bir düğünle evlenmektir...

Hiç yorum yok:

Blog Widget by LinkWithin