24 Eylül 2008 Çarşamba

Vişne reçelli ve parça çikolatalı kakaolu pasta

Malzemeler:
  • 1 adet kakaolu pandispanya kek
  • 1 su bardağı vişne reçeli
  • 50 gr parça çikolata
  • 1 bardak vişne suyu
  • 2 adet krem şanti
  • 2 bardak süt



Kekimizi 1 bardak vişne suyu ile ıslatalım.Bu arada 2 bardak süt ile kremayı çırpalım buzdolabında dinlenmeye bırakalım.Vişne reçelinin tanelerini suyunu salması için bir tabağa ayıralım.Islattığımız kekimizin ilk katına krema sürüp ayırdığımız vişneleri ve ortasına (kekin merkezine)parça çikolatamızı ilave edip diğer katı üzerine kapatalım.Kremayla kekin heryerini kaplayıp kalan reçel suyu ile süsleyelim.Afiyet olsun.
Blog Widget by LinkWithin